Mere la tigaie

de luminita20_2006 in Dulciuri, 25 Oct 2010 | 11262 vizualizari

 

Este un desert rapid va va scoate din incurcatura daca trebuie sa faceti ceva bun si intr-un timp foarte scurt.

 

INGREDIENTE

  •  4 mere potrivite(pentru 3 portii)
  • -2 linguri zahar
  • - scortisoara
  • - 1 lingura unt
  • - inghetata caramel
  • pt caramel:
  • 1 lingura zahar+1 lingura frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere la tigaie:

Merele se curata de samburi apoi se taie cubulete nu foarte mici. Se pun intr-o tigaie merele cu unt si zahar si se pun la foc timp de 15 min. Se parat se face un caramel din o lingura de zahar care se caramelizeaza apoi se pune frisca si se ia de pe foc. Dupa 15 min merele se iau de pe foc. Se pune pe farfurile sosul caramel, apoi merele, scortisoara iar deasupra inghetata caramel.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "rasturnata", cu mere